Sijaintisi: Yritys

Luonnonläheisiä mökkilomia jo yli 40 vuotta

Loikansaaren lomamökit on pieni idyllinen maaseudun lomakohde, joka on toiminut yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta. Yrityksen perustivat v.1974 nykyisen isännän vanhemmat Meeri ja Heikki Hämäläinen maatalouden sivuelinkeinoksi. Maatila on ollut suvulla vuodesta 1925. Yrityksen ominaispiirteisiin on alusta saakka kuulunut kansainvälinen asiakaskunta ja aito suomalaisuus. Loikansaaren lomamökkien liikeidea on yksinkertaisuudessaan tarjota rauhallisia luonnonläheisiä mökkilomia.

Loikansaaressa sinua palvelee isäntäpariskunta Pirjo ja Antti Hämäläinen. Sukupolvenvaihdos tilalla tehtiin v.1994, jonka jälkeen matkailusta lähdettiin kehittämään tilan päätuotantosuuntaa. Vuonna 2004 yritys laajentui ympärivuotiseen matkailuun. Tilalla harjoitetaan matkailun lisäksi metsätaloutta, loma-asunnon omistajille tuotetaan palveluja ja tilan navetassa toimii venehotelli palvelut. Lisäksi Pirjolla on Linnankadulla pieni puoti Design Shop Kuviokamari, joka tuottaa persoonallisia sisustamisen ja pukeutumisen tuotteita.

Yrityksellä on laaja vakioasiakaskunta, jotka palaavat vuosittain lomalle tuttuun paikkaan. Yrittäjille tärkeää on toimia vastuullisesti luontoarvoja ja asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Arvoinamme on kiireetön maalaistunnelma, perinteiden ja paikallisuuden arvostaminen. Haluamme olla omalta osaltamme vaikuttamassa siihen, että Suomen maaseutu pysyy elinvoimaisena asua ja työskennellä.


pirjo ja antti hämäläinen

Isäntäpariskunta Pirjo ja Antti Hämäläinen

Loikansaaren lomamökit  /  Loikansaarentie 430  /  Pirjo ja Antti Hämäläinen  /  58810 SAVONLINNA  /  Puh. 0440 640 116  /  lomamokit@loikansaari.fi