Sijaintisi: Yritys

Luonnonläheisiä mökkilomia jo yli 45 vuotta

Loikansaaren lomamökit on idyllinen maaseudun lomakohde, joka on toiminut yhtäjaksoisesti perheyrityksenä jo yli 45 vuotta. Yrityksen ominaispiirteisiin on alusta saakka kuulunut kansainvälinen asiakaskunta ja aito suomalaisuus. Loikansaaren lomamökkien liikeidea on yksinkertaisuudessaan tarjota rauhallisia luonnonläheisiä mökkilomia.

Yrityksellä on laaja vakioasiakaskunta, jotka palaavat vuosittain lomalle tuttuun paikkaan. Loikansaaressa toimitaan vastuullisesti luontoarvoja ja asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Arvoinamme on kiireetön maalaistunnelma, perinteiden ja paikallisuuden arvostaminen. Haluamme olla omalta osaltamme vaikuttamassa siihen, että Suomen maaseutu pysyy elinvoimaisena asua ja työskennellä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiedoksi 27.10.2020

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, 


On tullut aika kiittää kaikkia teitä joiden kanssa olen saanut työskennellä yli kahden vuosikymmenen aikana. Olen luopunut Loikansaaren lomamökkien yrittäjyydestä siirtyessäni uusiin haasteisiin. Lomatoiminta Loikansaaressa jatkuu saumattomasti Antti Hämäläisen johdossa.

Menneistä vuosista lämmöllä kiittäen,

Pirjo Hämäläinen

Loikansaaren lomamökit  /  Loikansaarentie 430  /  58810 SAVONLINNA  /  Puh. 0440 640 116  /  lomamokit@loikansaari.fi