Sijaintisi: Lomamökit ja huvilat

Mökki- ja huvilavuokraus Savonlinnan ja Saimaan seuduilta

Mökki- ja huvilavuokrauksemme käsittää tasokkaat ja mukavat rantamökit ja -huvilat.

Lue myös:

Rantamökit

Rantamökki sopii sinulle, joka haet lomaltasi perinteistä kodikasta Suomalaista mökkielämää höystettynä kaikin mukavuuksin. Rantamökeillä koet aidon luonnonläheisen loman.

Tutustu rantamökkeihimme:

Rantamökit majoittavat lomalaisia keväästä pitkälle syksyyn. Ne sijaitsevat n. 1 km päässä Loikansaaren kartanolta omalla alueellaan luonnonkauniissa Hirviniemessä. Mökit ovat tyyliltään country henkisiä suomalaisia ns. ‘punainen tupa’ - mökkejä pirtinpöytineen ja tiilitakkoineen. Mökkien rakennusmateriaalina on suosittu kotimaista puuta ja tiiltä. Rantamökkien pohjaratkaisut ovat tehokkaat ja myös sisustuksissa suomalaisuus on perusarvona. Mökit ovat peruskorjattu ja varustettu kaikilla mukavuuksilla. Jokaisella mökillä on oma erillinen rantasauna ja pukuhuone ja tietenkin uimaranta. Saunat ovat perinteisiä puulämmitteisiä saunoja, joista irtoaa tunnetusti pehmeät löylyt. Löylyistä voit pulahtaa suoraan uimaan. Järvimaisemat rantasaunoilta ovat pysähdyttävän kauniit. Rantamökissä lomailet omassa rauhassa järviluonnon ympäröimänä. Mökkiin kuuluu luonnonmukainen pieni piha-alue, ulkogrilli, kovapohjainen uimaranta, laituri ja soutuvene. 

Katso rantamökkien varustelu mökkien esittelysivulta. 

Rantahuvilat

Rantahuvila on valintasi, jos kaipaat perinteisen suomalaisen mökkielämän lisäksi loma-asumiseesi tilaa, tasokkuutta ja yksityisyyttä. Rantahuvilalla koet olevasi keskellä kauneinta Järvi-Suomea.

Rantahuvilat majoittavat lomalaisia ympärivuoden. Ne sijaitsevat n. 1 km päässä Loikansaaren kartanolta saaren Itä-päässä rauhallisessa Hoviniemessä. Huvilat ovat jyhkeää höylähirttä ja edustavat suomalaista hirsirakentamista parhaimmillaan. Rakennusmateriaalit ovat suomalaista puuta ja tiiltä.
Sisustuksissa on käytetty kotimaisten designerien tuotteita mm. astiat, tekstiilit ja kalusteet ovat Suomessa valmistettuja tai suunniteltuja. Kodikas tupakeittiö ratkaisu ja varaava takka tuovat tunnelmaa ja mukavuutta etenkin kylmänajan mökkeilyyn. Tilavat kuistit järvelle päin houkuttelevat kesäisin ruokailemaan ulkona.

Saunat ovat kätevästi saman katon alla. Ne ovat reilun kokoisia ja puulämmitteisiä, löylyt ovat pehmeät eikä ilma lopu kesken. Saunasta pääset suoraan uimaan, sillä huvilat on rakennettu mahdollisimman lähelle rantaa. Järvimaisemat ovat todella upeat. Huviloilta avautuu maisema isolle järvenselälle, vettä on kilometrikaupalla Haapavedenselän yli Savonlinnaan. Rantahuviloistamme ei ole suoraa näköyhteyttä naapuriin, saat olla piilopirtissäsi kaikessa rauhassa.

Huvilaan kuuluu nurmikkoista ja luonnonmukaista piha-aluetta, ulkorakennus/varasto polttopuineen, pihagrilli, kovapohjainen uimaranta, soutuvene ja pieni laituri.

Katso rantahuviloiden varustelu huviloiden esittelysivulta. 

Tutustu huviloihimme:

Lähtösiivoukset

Mökkien ja huviloiden hintoihin ei sisälly lähtösiivousta. Voit halutessasi tilata lähtösiivouksen kauttamme tai tehdä sen itse.

Siivouksen hinta on:
80 € / 2 mh mökit ja huvilat
100 €/ 3 mh huvilat
 

Liinavaatteet

Mökkien hintoihin sisältyy vuodelukua vastaava määrä liinavaate/pyyhe settejä. Kahden makuuhuoneen kohteissa niitä on varattu neljälle ja kolmen makuuhuoneen kohteissa kuudelle henkilölle. Lisäsettejä voi vuokrata vastaanotosta hintaan 15 €/henkilö. 

Ruokapalvelut

Voit tilata kauttamme ruokapalveluja pienryhmillesi esim. illanviettoihin,  virkistyspäiviin, kokouksiin ja syntymäpäiville. Ruuat toimitetaan suoraan mökeille sovittuun aikaan. Ryhmän koko 6-16 henkeä. Pyydä meiltä tarjous tilaisuuteesi. 

Välinevuokraus kesällä

Moottoriveneen vuokraus

  • Moottorivene Buster XS 9,9 hp 4-tahti Yamaha perämoottorilla (max. 4 henkilöä)
  • Hinta 70 € / 1-3h, 90€ / 3-8h, 120€ / 24h, 390€ / viikko

Polkupyörän vuokraus

  • Maastopyörä + kypärä
  • Hinta 15 € / päivä tai 60 € / viikko

Välinevuokraus talvella

Lumikengät ja potkukelkka

  • Lumikengät tai potkukelkka
  • Hinta 10€ / päivä tai 50€ / viikko

Pilkkivälineet talvikalastukseen

  • Pilkkivälineet
  • Hinta 15€ / päivä tai 60€ / viikko

Loikansaaren lomamökit  /  Loikansaarentie 430 /  58810 SAVONLINNA  /  Puh. 0440 640 116  /  lomamokit@loikansaari.fi