Sijaintisi: Käsityömatkailu » Kudontaretriitti (vanhat tekstit)

”Hyvän tuulen räsymatto” -kudontaretriitti

Mikä on kudontaretriitti?

Kudontaretriitti on yhdistelmä lempeää mökkielämää ja kangaspuilla kutomista. Se on täydellinen irtiotto omista arkisista asioista. Retriitissä annetaan tilaa omille ajatuksille, rauhoittumalla ja olemalla itsekseen ilman tiivistä päiväohjelmaa ja sosiaalista suorittamista. Nautitaan käsityön hyvää tekevästä vaikutuksesta, ympäristön tuomasta vaihtelusta, Saimaan järviluonnossa liikkumisesta ja hiljaisuudesta.

Tämä retriitti sopii sinulle, joka haluat vetäytyä viikoksi lepäämään puhtaaseen rauhalliseen maalaisympäristöön, omiin oloihin ilman tiivistä päiväohjelmaa. Kudot kangaspuilla viikon aikana ”Hyvän tuulen”- maton, jonka saat kotiin viemisiksi. Kudot mattoon värejä ja raitoja, jotka ovat sinulle merkityksellisiä tai tuovat muuten vain hyvää mieltä. Majoitus ja ruokailu omatoimisesti Loikansaaren lomamökeissä ja kangaspuilla kudonta tapahtuu päätilan tiloissa.

Majoitushinta

490 e/viikko, kun tulet yksin (majoitut yksin mökissä)

690 e/viikko, kun tulet kaksin (käytössä yhdet kangaspuut)

Kudontaretriitti-viikkoja varattavissa 19.9.2016 alkaen, 23.4.2017 saakka. Viikko alkaa maanantaina klo 15 ja päättyy sunnuntaihin klo 15 mennessä. Kutoa voi päivittäin klo 9-18 välisenä aikana. Tarkemmat ajat sovitaan paikan päällä.

Majoitushintaan sisältyy kudonnan alkusuunnittelua ja -ohjausta. Materiaaleja voi ostaa paikan päältä tai tuoda omia mukanaan. Kutoa voi esim. vanhoista vaatteista ja kodintekstiileistä. Työskentely ei vaadi aiempaa kokemusta kudonnasta.

Lepoa, hoitavaa hiljaisuutta ja kangaspuiden kolketta!

Loikansaaren lomamökit  /  Loikansaarentie 430  /  Pirjo ja Antti Hämäläinen  /  58810 SAVONLINNA  /  Puh. 0440 640 116  /  lomamokit@loikansaari.fi